jún 04

A mai napon SeoNyár2008 versenyblogunk átlépte az 50. külsős linktámogatását. A felajánló-támogatónk az RPG Central. Érdekes, hogy az eltelt időszakban nagyon sokszínű és változatos tartalmú webegység jelentkezett kisebb-nagyobb segítséggel. Segítőink támogatását köszönjük, s a seonyár2008 támogatók listáját bemutatjuk.  

Mint korábban már többször írtunk róla, – nem mindegy, hogy milyen oldalakról kapunk linktámogatást a keresőoptimalizálási folyamatban, – s az sem lényegtelen, hogy webolalunk milyen webhelyekre hivatkozik. Általános elvek közül kiemelhető, hogy a magasabb PageRank értékkel bíról oldalakról kapott linktámogatás értékesebb, ugyanúgy,- mint amikor a mi oldalunk hivatkozik hasonló webegységre. Az sem mindegy, hogy hol szerepelnek a támogató linkek az adott oldalon belül, így a több (vagy az összes) aloldalon lévő linktámogatás is hasznosabb. 

SeoNyár2008 verseny során következetesen törekszünk arra, hogy a linktámogatóink segítségét viszont linkekkel is viszonozzuk. 

4 hozzászólás to “Egyedül nem megy…”

  1. chatlakozz szerint:

    Ennyi külső linkkel tuti lenne a dobogóm… 🙂

  2. SeoNyár2008 szerint:

    Kedves Chatlakozz! Azért Te sem vagy semmi! 🙂

    – Bár a megjegyzésedre válaszolva, már-már látszik, hogy a külső linkek halmaza sem minden. Az az egy hetes startolási késleltetésünk az elején meglátszik, s egy erős weboldal is elkelne a háttérben. Próbálok az utolsó erőbedobással javítani a helyzeten, – az első tucatban szereplés a cél, s ha még a 10-es élbolyba is bekerülnék…?!

    Node még van 22-23 nap!

    Jó szelet!

  3. Bognár László szerint:

    Sziasztok!
    Igen-igen, az erős honlap a háttérből hiányzik. Ehhez képest egy blog KATEGÓRIÁJÁVAL versenyezni, hát elég merész dolog, ráadásul havonta egyszer írni bele – nem is tudom mit mondjak 🙂
    A hajrában (vége minusz 8 nap) számíthattok még egy kis segítségre.
    Hajrá!

  4. chatlakozz szerint:

    Szóval a Chat-Lak-ozz! portál egy erős lap…ez jó…
    Igazából nem értek túl sokat a SEO-hoz…vagyis amit elértem a portálomnál az egyszerű reklámozásból fakadt…

Szólj hozzá!

preload preload preload