okt 31

Még nem késő! Bognár Laci blog- és a blokk-társunk a Hazai Internet (meg)Tisztítása mellett áll ki a ma esti Pécs TV Híradóiban. Az adás a weben is követhető. Laci írása itt: Ott, ahol a hatos (meg az ész) megáll A PécsTV pedig itt: Pécs TV Online Utóirat: A témával természetesen még foglalkozunk! Utóirat 2.: 2007.11.01. A híranyag felkerült a Pécs TV Archivum oldalára, letölthető – csak Bognár László barátunkra keressetek rá!

seonyár2008

2 hozzászólás to “Blokk-társ a TV-ben!”

  1. admin szerint:

    Látom sikerült jól megkavarnod ezt a állónak tűnő vizet! Végre! A Kulturális Innovációs Kompetencia Központ 2007-11-01 19:08:17 -kor átvette a Lopják a Pécs TV híreit című híranyag írásos változatát.

    Megjegyezzük, magunk is tapasztaljuk, hogy egy előkészített híranyag, írás, információs érték az interneten nagyon gyorsan terjed,- s még bocsánatos hiba, ha legalább a hír forrása, vagy az átemelés helye linkelésre kerül. A saját
    DekorEgér kiírásunkra folyamatosan követhető, hogy mikor van szó publikálásról és mikor átvett, illetve „add tovább” vagy inkább „vedd át” lánc-hatásról.

  2. Bognár László szerint:

    Szia Laci!
    Az állóvíz fodroztatása a témában: közügy. Ez persze nem öncélú, hanem leginkább a nevemre tett linken át elérhető poszt végén, a települések céljai között kell keresni a megoldást. A közösségi jólétről van szó, az önbecsülésünkről és azoknak az akadályoknak a lebontásáról, amelyek miatt még nem bontakozhat ki a várossal az igazi együttműködés.

    A DekorEgér programhoz pedig sok sikert! 🙂

Szólj hozzá!

preload preload preload