nov 29

Elnézést mindazoktól, akik sokáig hírek és újabb bejegyzések nélkül maradtak.

Az igazat megvallva 🙂 "válságtanácskoztunk", mint, ahogy mostanság nagyon divatos. – Értekeztünk, értekeztünk, – aztán a jó öreg Hofi (talán?) szavaival élve: Tudják miben maradtunk a tanácskozás végén? – Csöndben.

Hát így jártam én is, s most bizony elkezdjük/elkezdem a blog felfrissítését, újraélesztését.

No persze. Én is tudom, hogy kár értekezni, a végén úgyis magunkra maradunk… 🙂 

Taggek:
jún 29

Elsősorban az interneten megvalósulandó webes projektek, de rendezvények (szakmai és általános), látványosságok és villámcsődületek megvalósításához keresünk gyakornokokat.
A gyakornoki lehetőség az oktatási intézmény előírásai figyelembevételével vagy helyben vagy távmunkában végezhető. A lehetőség elsősorban nem kompenzálódik bérjuttatással, viszont sikeres és valóban megvalósítható ötletek esetén közös projekt lehetséges. 

Jelentkezés: netmester<kukac>netmester.hu e-mail címen.

seoNYÁR2008

Taggek:
dec 30

Megbízás alapján egy már meglévő weboldal az Iwinex Kft. www.iwinex.hu oldalának keresőoptimalizálásához kezdtünk. A kezdeti lelkesedésünk nem hozott gyors eredményt, de mára elkezdődött, elindult "valami". Nézzük sorjában a történteket. 

Megrendelőnk egy kész webes dizájnt adott át, meglévő szerkezettel és flash elemekkel
tűzdelten, valamint igen pofás képi elemekkel fűszerezve. Arculat szempontjából kivánni
sem lehet szebbet! A főmenüket követve esetenként újabb aloldalak jelennek meg rész-
letezve a tartalmat, a termékkínálatot. Megbízónk az adott állományokon túl megadott
tucatnyi magyar és angol fogalmat, melyre optimalizálni kivánta oldalát.

Előzmény megjegyzés:
Az optimalizálás és az alábbi elemzés a 2007. november 16-i állapotot mutatja!  

A Google és a Yahoo is az Iwinex-et, mint céget azonosítja a www.iwinex.hu -val, – vagyis első találatként maga a cég oldalát kapjuk eredményül.  Ez nem is nagyon kérdéses, viszont azért fontos, hogy megállapítsuk, –  magával a domainnel, illetve az oldallal van a gond, vagy a tartalmat lenne jó gyúrni, átszervezni.
A PolyMeta egy metakereső, amelynek inkább az elemzései az érdekesek, s 4 aloldalt megtalál a iwinex.hu alatt, tehát elviekben bejárható az oldal, vagy annak egy része. 

:: Az optimalizálás  elemzésének folytatása itt: >>

tovább »

Taggek:
nov 03

Webes projektekhez ötletembereket és kreatívokat keresünk! E címmel jelentettünk ma meg egy hirdetést, az egyik legismertebb hazai közösségi portál aprói között. Az érdekes kisérlet célja természetesen vállalkozókedvű segítők, gyakornokok felkutatása, aki egyes „alvásba szenderedett” projektünk „újraélesztésében” segítenek! Rajta hát! Virtuális Csipkerózsikák várják hercegeiket!

„Webmarketing vállalkozás ötletes webes tartalmak kidolgozásához és fejlesztéséhez, folyamatos üzemeltetéséhez keres gyakornokokat. (marketing, bölcsész, humán, programozó, dizájner…) Az ötlet és a megvalósulási terv részben adott! Amit keresünk: A kiválasztott weboldal tartalmának kialakításában való együttműködés, a weboldal működtetése és felügyelete. Amit kínálunk: technikai háttér, a programozás, a folyamatos üzemeltetés és háttér biztosítása, valamint marketing tevékenység. Javadalmazás: A gyakornoki idő és a gyakornoki munka igazolása, – amennyiben a projekt megvalósul. Amennyiben hosszabb távra tervezel webes jelenlétet, munkádért cserébe tulajdonrészt biztosítunk a létrejövő webes tartalomban, – így akár jövendő munkahelyed is biztosított lehet! Jelentkezés és további info e-mailben: netmester (@) netmester.hu . – Netmester Produkció” 

Az érem másik oldala pedig szintén egy próbálkozás. Szeretnénk felmérni, érdemes-e reménykedni együttműködésben szakmai projektek terén, vagy épp azokon a területeken, amelyek a ma diákjai, pályakezdői számára a holnap megbízatásait jelenthetik. Természetes dolog, hogy hazabeszélünk, s webes projektekről, honlap- és portáltervekről beszélünk, amelyeket időhiány miatt nem tudunk megvalósítani, de lehet, hogy végre valakit érdekel… 🙂 Tettre fel!

 

Taggek:
preload preload preload