júl 27

… Hát, vége lett ennek a seoversenynek is. Szép volt, jó volt… Írhatnám, írhatnánk, – de azért valami mégsem tökéletes ebben a seonyár2008-ban. Jó ideig gondolkodtam, hogy véleményt írjak-e, de úgy látom, nem sok értelme vitatkozni egy kiíráson, aminek szabályai menet közben változnak, alakulnak. Talán a jövőre nézve hasznos elgondolkodni azon, hogy a hazai seo-élet kinőtte magát annyira, hogy talán kategóriák is létrehozhatóak.
Pl.: Nem mindegy, hogy bloggal, vagy oldallal indul valaki, vagy valós tartalommal, vagy éppen smafu szöveggel, de az is megér egy elmélkedést, hogy az URL-ben szerepel-e a seonyár2008 szó, vagy csak a tartalomban… stb. De ez legyen a seoelemzések dolga.

Tudom, ez mind technikai kérdés, de a sportban sem közönbös, hogy hányan és milyen kenuban eveznek, kik ülnek a fogaton, vagy milyen távon és technikával úsznak.

No mindegy. A lényeg, hogy ez is lezárult, s bizony érdekesnek és hasznosnak is bizonyult. Jó csapat jött össze, igen ügyes versenyzőkkel, s minden elsimerés az élmezőny helyezettjeinek. Nomeg nekünk sem kellett és kell szégyenkeznünk, a Netmester Produkció is kitett magáért! 🙂

A magunk részéről köszönet minden segítőnek, s egy kis öntömjénezésként jelezzük, hogy bizony azok közül, akik valós tartalommal versenyeztek, s nem taktikáztak a domain és az url szerepével, a Blogsuli bizony igen előkelő helyen szerepelt. Az ismert seonyár2008 versenyoldalunk az összesítésben kb. a 20. hely körül végzett, viszont AZOK KÖZÖTT, AKIK VALÓS TARTALOMMAL VERSENYEZTEK ÉS AZ URL-BEN NEM SZEREPELT A VERSENYSZÓ, AZOK KÖZÖTT BIZONY AZ ELSŐK LETTÜNK. Sajnos a kategóriák hiányában és az összesített lista dokumentálásának hiányában ez már csak magunknak fontos.

… és egy külön köszönet El Lobonak, Bognár Lacinak, aki a végsőkig szurkolt és segített. Kösz!

Seonyár2008 kiírás, eredmények

2 hozzászólás to “SeoNyár2008 eredmény, ön-értékelés”

  1. Gratulálok a helyezéshez!!

  2. Seo-menedzsment szerint:

    Kösz! 🙂
    Bár ezt az értékelést, ami a posztban szerepel, azt bizony magunknak írtuk, magunkról, s a saját szájunk íze szerint. – Igaz, a tények figyelembe vételével…

Szólj hozzá!

preload preload preload