febr 01

Kamara: válság elleni KKV orvosságok, pl. gerillamarketing  címmel olvastam webes barátunk El Lobo írását, majd Laci rokonblogján találkoztam Gerillamarketing: Gerillák a gyakorlatban című eszmefuttatásával.

Én valahogy ezt a gerillázást elfogadom egy alternativ lehetőségként,  – de mindenképpen a recesszió idején alkalmazott kommunikációt megfontoltabbnak és óvatosan és alaposan tervezettnek ajánlom. Persze a megfontoltság nem mentesít minket új lehetőségektől, így például a gerillamarketing alkalmazásától, de a Flash-mobok bevetése is csak kicsiben segíthet egy-egy figyelemfelkeltési hullámmal.

E kettős eszközrendszert jómagam egyfajta keresztmarketing hivatkozással, vagy nevezzük inkább csoportmarketingnek – szóval egyfajta közös marketingstratégiával lehet erősíteni. A keresztmarketinget még fokoznám elnevezésében „keresztbe marketingnek”, ami felfogásom szerint Presser Gábor egyik dalában a Mi kocsmánkban került megfogalmazásra:

„Ez a mi kocsmánk, itt minden a miénk
Az asztal, a szék meg a pénztárgép
És ha nem megy a bót
Miénk a veszteség

Ez a mi kocsmánk, itt minden a miénk
A falon a kép, ugye nagyon szép
És miénk a színpad, és miénk a közönség

tovább »

Taggek:
nov 19

Pár napja Ötletember kerestetik! című írásunkban tettük közre felhívásunkat, hogy alvó domainjeink és projektjeink újraélesztésére kreatív együttműködő partnereket keresünk.  Azóta kezdtük összegyűjteni a hasznosításra váró domaineket, s ezeket párhuzamosan a Vatera.hu-n is meghirdetünk. Mint jeleztük, nem elsődleges célunk a domainektől való megszabadulás (éppen ezért a Vaterán kicsit magas árat határoztunk meg!), viszont szívesen működünk együtt azok tartalommal történő feltöltésében, a weboldalak kifejlesztésében. Így akár egy mindkettőnk számára hasznos projekt kelhet életre!   

Kiegészítés:
A domainek Vaterán történő "hasznosításával" felhagytunk, viszont sokszor akad olyan domain vagy már működő weboldal, melynek menedzselésében és újragondolásában lehetőség nyílhat kreatív, gondolkodó egyéneknek.

Ha weboldal vagy tartalomkezelésben tervez(el) "jövőt", vagy csak kipróbálnád tudásod, ötleted, – úgy számítunk Rád!
Kérjük a Netmester Produkció elérhetőségén keress meg minket!   

seonyár2008

Taggek:
preload preload preload