okt 09

Kedves Blogtársak, Blogtársnők, Barátaink! Lassan végéhez érkezik a pécsi Reklámnap/Reklámhét előadás-sorozata. Jó volt, szép volt, megvolt… Úgy gondolom így összegezhető a mai nap. A hír szerinti Blogsuli.hu kis késéssel mostanság kezdi meg működést… Mi, a szerkesztői kis csapat nem gondoltunk semmilyen „észosztásra”, okításra, okoskodásra, amikoris ezt az oldalt tervezgettük. Egyszerűen egy semleges fórumot szeretnénk nyújtani magának a blognak és a blogiparnak. Az érdeklődőket és hozzászólásokat tisztelettel várjuk és fogadjuk, – s a kölcsönös tiszteletet viszont is várjuk és elvárjuk.

seonyár2008

2 hozzászólás to “Bocs’! – Mea Culpa…”

  1. 1) Szépen elnyeltek minket az előadások, Sas István úr előadása a „szexista” reklámokról határozott felüdülést jelentett.
    2) Debrecen vezérbloggere külföldön van, s hiába várjuk érkezését, pedig megünnepelnénk a testvérvárosi kapcsolatot! Távolléte hosszát a bejegyzéseinek dátuma is elárulja.
    Myrtille szombathelyi Sörkertjében mi már rendes virtuális „részegségbe” keveredtünk. A kedves debreceni bloggerbarát meg még mindig nincs a határokon belül.

  2. Myrtille szerint:

    A söröm meg rámszárad:)))

    Üdv nektek, majd jövök megnézem a fejleményeket:)

Szólj hozzá!

preload preload preload