júl 27

… Hát, vége lett ennek a seoversenynek is. Szép volt, jó volt… Írhatnám, írhatnánk, – de azért valami mégsem tökéletes ebben a seonyár2008-ban. Jó ideig gondolkodtam, hogy véleményt írjak-e, de úgy látom, nem sok értelme vitatkozni egy kiíráson, aminek szabályai menet közben változnak, alakulnak. Talán a jövőre nézve hasznos elgondolkodni azon, hogy a hazai seo-élet kinőtte magát annyira, hogy talán kategóriák is létrehozhatóak.
Pl.: Nem mindegy, hogy bloggal, vagy oldallal indul valaki, vagy valós tartalommal, vagy éppen smafu szöveggel, de az is megér egy elmélkedést, hogy az URL-ben szerepel-e a seonyár2008 szó, vagy csak a tartalomban… stb. De ez legyen a seoelemzések dolga.

Tudom, ez mind technikai kérdés, de a sportban sem közönbös, hogy hányan és milyen kenuban eveznek, kik ülnek a fogaton, vagy milyen távon és technikával úsznak.

No mindegy. A lényeg, hogy ez is lezárult, s bizony érdekesnek és hasznosnak is bizonyult. Jó csapat jött össze, igen ügyes versenyzőkkel, s minden elsimerés az élmezőny helyezettjeinek. Nomeg nekünk sem kellett és kell szégyenkeznünk, a Netmester Produkció is kitett magáért! 🙂

A magunk részéről köszönet minden segítőnek, s egy kis öntömjénezésként jelezzük, hogy bizony azok közül, akik valós tartalommal versenyeztek, s nem taktikáztak a domain és az url szerepével, a Blogsuli bizony igen előkelő helyen szerepelt. Az ismert seonyár2008 versenyoldalunk az összesítésben kb. a 20. hely körül végzett, viszont AZOK KÖZÖTT, AKIK VALÓS TARTALOMMAL VERSENYEZTEK ÉS AZ URL-BEN NEM SZEREPELT A VERSENYSZÓ, AZOK KÖZÖTT BIZONY AZ ELSŐK LETTÜNK. Sajnos a kategóriák hiányában és az összesített lista dokumentálásának hiányában ez már csak magunknak fontos.

… és egy külön köszönet El Lobonak, Bognár Lacinak, aki a végsőkig szurkolt és segített. Kösz!

Seonyár2008 kiírás, eredmények

Taggek:
jún 30

Bizony, bizony!

1 nagyot kell már csak aludnunk, s minden kiderül. Ma azért még egy kicsit hallgattunk a „nagyokra”, s elcsíptük susmusukat, hogy az a gond a Blogsuli versenyoldalával, hogy kevés benne a seonyár2008 szócska használata.
Hát ezen ne múljon! 🙂 Last minute akcióban azonnal diszítősorokat varázsoltunk pár aloldalunkra, így már a verseny kulcsszavának előfordulása sem lehet akadály. Vagy mégis? Holnap kiderül!


SEOnyár2008
seonyár2008 SEONYÁR2008 seonyár2008 seonyár2008

 

Taggek:
jún 29

Elsősorban az interneten megvalósulandó webes projektek, de rendezvények (szakmai és általános), látványosságok és villámcsődületek megvalósításához keresünk gyakornokokat.
A gyakornoki lehetőség az oktatási intézmény előírásai figyelembevételével vagy helyben vagy távmunkában végezhető. A lehetőség elsősorban nem kompenzálódik bérjuttatással, viszont sikeres és valóban megvalósítható ötletek esetén közös projekt lehetséges. 

Jelentkezés: netmester<kukac>netmester.hu e-mail címen.

seoNYÁR2008

Taggek:
jún 28

Hősünk a tegnapi egész éjszakás esőzést, jégverést, villámlást és dörgéssorozatot követően végre, úgy hajnali 5-re ismét elszenderedett. Valami csengetés-félére riadt, majd visszaaludt. – Á, dehogy! Az nem lehet. – gondolta.  De lám, a csengő másodszorra is megcsörrent, s mire kibotorkált, – a gaz csengető már alábbszaladt a földszint felé. Nos, gondolta, utánaigyekszik. A fiú, aki tettét elkövette,- már az alagsori pince legalsó lépcsőjén guggolt, s ötödmagával merte az égi áldást. Mert az bizony jött. Jött, ahogy kell,- vagy inkább, ahogy nem kell.

Történt ugyanis, hogy a pince, vagy alagsor, mint ahogy lenni szokott,- kissé a föld felszíne alatt leledzik, s bizony az utcai esőelvezetőt a sok tucadszori bejelentés után sem tisztította senki. Sőt, a  napokban a ház mellett folyó felújítási munkálatok igyekezetében az ereszcsatornát is sikerült a rendíthetetlen munkahévben betemetni földdel. Így az áldás két helyről támadt.
Ezek után a pincében, ahol a "gaz" csengőbetyár családjával lakott, a víz majdhogynem úgy öntötte ki őket, mint azokat a bizonyos ürgéket szokták, – konyhájukat, lakásuk egy részét, és gondosan őrzött kis tárgyaikat részben víz borította. Így már érthető, ha mindenkit mozgósítani szerettek volna, aki a víztelenítésben segítségükre lehet.  A csengőkommandó azonban kudarcba fulladt, s a négyemeletes társasház lakótársai és háztársai a szolidarotás csöppnyi jelét sem mutatták a pince lakóival kapcsolatban, így az alagsori szükséglakók és hősünk maradt a vízzel való küzdelemre.

Kit érdekel már a hajnalai ébresztő? – gondolta, s pár másodperc alatt munkába állt, s merték, merték, nomeg hordták és hordták a vizet. Amíg számolni lehetett, az úgy 60-70 vödörrel lehett. De kár volt számolni, mert a munka befejeztével jegyezte meg az egyik fiú, hogy hajnalban egyszer már ezt kimerték, csak újra jött az égi áldás.

Kedves rendíthetetlen földmunkás, ki eresz- és esőcsatornákat tömítesz EKF-lapátoddal, az EKF-projekt és az EKF-kultúra jegyében! Kérlek, legközelebb lapádtodat és vödrödet hagyd a munkád helyszínén, hogy legalább ezzel segíthesd a kármentést, – nomeg a felesleges munkát! De ha teheted, nézz bele a csőbe, mielőtt befeded, hogy látszik-e az alagút vége? – Mert így nem jutunk sosem a végére.

Seonyár2008 -i esőzés 

Taggek:
jún 28

A verseny véghajrájában ma kiesett az egyik legnagyobb linktámogató, a Netlexikon. Eddig nem sikerült kinyomozni, mi a hiba oka, de remélem nagyon rövid időn belül visszaáll a pár nappal ezelőtti helyzet, mert az éppen aktuális ellenőrzés alapján (site:netlexikon.hu) 28.900 találatot ad a Google a Netlexikon aloldalaként. S ez már nem (lenne) semmi, viszont most ciki, sőt kínos!

Pedig a Seonyár2008 címszóra két találatot is ad maga a lexikon.

2008.06.29. 13:46 Kiegészítés:
A Google most adta ki 12. helyre a SEONYÁR2008 versenyoldalunkat. Érdekes! Az elmúlt pár napban a 10-29 helyen össze-vissza ugrálunk,- de reméljük elsején délben szintén ugrik egy ilyen szépet az oldal a seonyár2008 lostán.

SEONYÁR2008 : Seonyár2008 a Seonyár2008 Produkciótól!

SEOnyár2008 seonyár2008 seonyár2008 seonyár2008 SEONYÁR2008

Taggek:
jún 26

Új pályázó és versenyző jelent meg a Netlexikon.hu oldalával, a mai napon a seonyár2008 seonyár2008 szócikkel. A teszt célja a duplált címszó szereplésének „kóstolgatása”. A Netlexikon korábban már a SeoNyár2008 kifejezésre jelentetett meg egy szócikket, s érdekes, hogy a Google bizony megtalálta azokat az odalakat, amelyekben a netlexikon.hu alatt előfordul a SEONYÁR2008.

Pár nap, s ez is kiderül, hogy érdemes-e duplikálni a szavakat?

Tovább a Blogsulira: SeoNyár2008

seonyár2008 seonyár2008 SEONYÁR2008 SEOnyár2008 seonyár2008

Taggek:
jún 25

Csapszéky Csöpi a magyar limerik irodalom ismert alakja a Seonyár2008 résztvevőinek – és tán másoknak – eként mesél a limerickről (limerikről).

„A limerick szigorúan körülhatárolt, szabatos és pontos versforma. Külső formája az ötsoros vers. Az első és második sor 10-10 vagy 11-11 szótag és a két sor rímel egymásra. A harmadik és negyedik sor ugyancsak összerímel, de rövidebb; rendszerint 7-7 vagy 9-9 szótag. Az utolsó, ötödik sor ugyanolyan hosszú, mint az első kettő és rímel rájuk. Ugyanilyen határozott és elkerülhetetlen a költemény belső felosztása. Az első két sor bemutatja a költemény szereplőjét – esetleg a két szereplőt – a harmadik és negyedik sor összefoglalja a cselekményt, az utolsó, ötödik sor pedig a meglepő, humoros vagy szatirikus, lehetőleg teljesen váratlan csattanóval szolgál.” (Faludy György) Hozzá kell – sajnos – tennem, a mai magyar költészet művelői – esetenként szerénységemmel egyetemben – hőseik pimasz szemérmetlensége mintájára nyelvet öltenek a szigorú forma egyik szabályára, nevezetesen a sorok szótagszámára.

A 10-10 esetenként éppen csak 8-8, a 11-11 pedig 12-12, a 7-7 meg van, hogy 6-6-ra rövidül. Arra azonban ügyelnek, hogy a hosszú-hosszú, rövid-rövid, hosszú sorviszony rendben legyen, az a-a-b-b-a rímképlet is megmaradjon; a tartalom pedig végképp, amúgy limerickesen szókimondó, elmés, csattanós, édes női ajkakra mosolyt csaljon, férfikörben vad röhögést fakasszon. Bocsássuk hát meg kilengéseiket, derüljünk sokszor kisded, koravén-gyermeteg, ám szívderítő bolondságaikon!

Álljon itt példaként egy limerick a Seonyár2008 számára!

Seonyár2008

Végre itt a seonyár2008,
elfeledteti a kánikula-polc-
ot mára imitt-amott.
Szeózzunk nyáron legott!

Éljen a várt seonyár2008!

SeoNyár2008

Taggek:
jún 25

Igen szép kis élmezőny alakult ki a verseny utolsó napjaira. A SEONYÁR2008 kifejezésre optimalizálók között. A verseny napi – és hivatalos – aktuális állása elérhető a SeoNyár2008 tabellán.

seonyár2008

 

Taggek:
jún 24

A Google a mai nap 15.15-kor a Seonyár2008 kifejezésre oldalunkat az első 10 közé sorolta!

Részlet a SEONYÁR2008 találati listájából, amolyan SMS formában.

A(z) „seonyár2008” kifejezés 110. találata az összes, kb. 744 000 találatból.

Blogsuli.hu » seonyár2008

A Seonyár2008 szót és a versenyoldalunkra mutató linket az Infocsoport oldalai is megjelenítik. Igaz, hogy értékelhető tartalom még nics az említett
www.blogsuli.hu/?cat=36 – 37k – Tárolt változatHasonló oldalak

SeoNyár2008

SEOnyár2008 seonyár2008 SEONYÁR2008 seonyár2008 seonyár2008

Taggek:
jún 23

Néhány napja Hősünk, – a mi Győzőnk –  találkozott egy régi barátjával. A szokásos udvariassági köröket követően rövid beszélgetéssel rátértek a mindennapok elemezgetésére, értékelésére. 
– Minden rendben? – Kérdezte az egyik 
– Majdnem.
– Hogy hogy?
– Éldegélünk.
– Mit értesz ez alatt, hogy éldegélünk?
– Éldegélünk, túlélünk,- amíg hagyják.
– Hagyják?
– Tudod, – amíg lehet!
– Miért, nincs munkád?
– Munkám még csak lenne, de nem hagyják.
– Nem hagyják?
– Tudod, ahhoz, hogy érvényesülni tudjak, sikeres lehessek, el kell kurvulnunk szakmailag.
– Na és?
– Rosszul érzem magam így, úgy érzem, itt nem tudok dolgozni, alkotni.
– Ne aggódj, nem Te kurvulsz el, hanem már rég kuplerájban élünk!

seonyár2008 

preload preload preload