jún 30

Bizony, bizony!

1 nagyot kell már csak aludnunk, s minden kiderül. Ma azért még egy kicsit hallgattunk a „nagyokra”, s elcsíptük susmusukat, hogy az a gond a Blogsuli versenyoldalával, hogy kevés benne a seonyár2008 szócska használata.
Hát ezen ne múljon! 🙂 Last minute akcióban azonnal diszítősorokat varázsoltunk pár aloldalunkra, így már a verseny kulcsszavának előfordulása sem lehet akadály. Vagy mégis? Holnap kiderül!


SEOnyár2008
seonyár2008 SEONYÁR2008 seonyár2008 seonyár2008

 

2 hozzászólás to “A SEONYÁR2008 nagyjai”

  1. Ez most már mindegy, a Google 29-én beolvasta ami volt – most már nincs mit tenni. Egy rizikós helyről be is szedtem most a Seonyar2008 linket, bár ha bajt hozna rám, az is késői (mármint a leszedés).
    Akár mi is lesz az eredmény – a versengésben való részvételedhez, a hajrához, gratulálok.

  2. SeoNyár2008 szerint:

    Igen, igen. – Ezt pár nappal eltaktikáztam. Ma is még csak a 27-i Google feldolgozást látom, így legközelebb 🙂 nagyon kell figyelnünk arra, hogy a Google is lassul…

    Viszont azt hiszem szégyenkezni nem nagyon kell. : Egy nem hivatalos verseny, nem hivatalos szabályai alapján, nem hivatalos eredménylistával nehéz versenyezni.

    Az viszont nekem elég öntömjénezésre 🙂 ad okot, hogy azok között, akik az URL címben nem szerepeltették a seonyár2008 szót, s így taktikáztak, – szóval ebben a kategóriában a Blogsulié a virtuális pálma. 🙂 (Nomeg BDK-é, aki szintén ezzel a kategóriával (is) jeleskedett!)

Szólj hozzá!

preload preload preload