júl 03

"Sajtótájékoztató keretében július 3-án ismertették az EKF OFF Pécs2010 program előkészületeinek részleteit, valamint az elkövetkező fontos lépéseket. Mellékelten küldjük az új kezdeményezéssel kapcsolatos sajtóközleményünket. :

A Pécs2010 Menedzsmentközpont üdvözli az OFF-kezdeményezést Sajtótájékoztató keretében július 3-án ismertették az EKF OFF Pécs2010 program előkészületeinek részleteit, valamint az elkövetkező fontos lépéseket. A rendezvényen közzétették azt a felhívást, amely pécsi és külföldi civil szervezeteket segít abban, hogy kiemelten magas színvonalú kulturális, művészeti programjaikkal pályázhassanak. A Pécs2010 Menedzsmentközpont örömmel üdvözli és támogatja az új kezdeményezést, hiszen az EKF OFF keretében megrendezett programok színesíthetik és gazdagíthatják a 2010-es kulturális eseménykínálatot. A Pécs2010 EKF program minden támogatást és segítséget megad az EKF OFF Pécs2010 program felelőseinek céljaik megvalósításához.

Pécs2010 Sajtóiroda"

Talán mégis egy rövid komment:
Az előző évi Reklámhét pécsi eseménysorozatának gyűjtő elnevezéseként már használatban volt (és van) a Pécs2010off elnevezés. 

2 hozzászólás to “EKF OFF Pécs2010 – no comment”

 1. FYGureout szerint:

  Lacikám!

  Nem is értem, miből gondotad, hogy az EKF210-et tényleg érdekli is valami önmagán, és az EKF-látszaton túl? 🙁

 2. Pécs2010off szerint:

  Kedves FYGureout!

  Köszönöm rövid és tömör megjegyzésed, – igazán nem gondoltam semmit. Sőt, még annak ellenkezőjét sem! 🙂 E témában sok mindenre már nem merek, s sokan nem merünk gondolni, – de azért egyetlen szavadon „lovagolok” egy kicsit! 🙂

  „EKF2010-et” ?! Miért ki vagy mi az az „EKF2010”? :
  Eddig csak gondoltam, de mostmár próbálom hinni is, hogy az EKF nem egy szervezet. Nem csak egy szervezet. Nem „A” szervezet. – Hanem az EKF egy kicsit (nagyon) mi is vagyunk, vagy lennénk.

  A cikk azért íródott, mert tavaly (is) még ezt így gondoltam, s csupán szakmai ártalamból, vagy szakmai korrektségből, de lehet, hogy a szakmai etika miatt, – de egyáltalán nem szakmai féltékenységből – én meg szoktam nézni, hogy más használ-e, használt-e hasonló elnevezést egy-egy kommunikációs akciós során. A mi szakmánk, a kommunikáció, a marketing, a PR, a reklám sokszor kényszerűl régi gondolatokat új köntösben feltűntetni. – de szerintem más ötletét, vagy már használt elnevezését alkalmazni nem. Erre vonatkozott a No comment!

  Viszont hiszem, hogy kellene, – kellett volna – gondolni az OFF sorozatra, és talán érdemes szakmai kommunikációt is kifejteni, mert mint, ahogy a Pécs2010Off kifejezést használó 2008-as Pécsi Reklámhét publikációiból kitűnik, „mi” épp azért találtuk ki ezt a nevet, mert „még nem késő” közösen kommunikálni! Ezt vallottuk tavaly, aztán igazán a kutyát sem érdekelte.

  Vagy mégis?
  Jó pár publikáció és megjelenés született ebben a gondolatkörben, – mármint a Pécs2010off-ban, s negatív kritika nem. Hogy is van ez?! Remélem azért volt/van, így mert azért valamit jól csináltunk! 🙂

  Íme néhány megjelenés a Google szerint:
  http://www.google.com/search?q=P%C3%A9cs2010off&hl=hu&lr=&rls=com.microsoft:hu:IE-Address&rlz=1I7SUNA_en&start=10&sa=N

Szólj hozzá!

preload preload preload