nov 03

Webes projektekhez ötletembereket és kreatívokat keresünk! E címmel jelentettünk ma meg egy hirdetést, az egyik legismertebb hazai közösségi portál aprói között. Az érdekes kisérlet célja természetesen vállalkozókedvű segítők, gyakornokok felkutatása, aki egyes „alvásba szenderedett” projektünk „újraélesztésében” segítenek! Rajta hát! Virtuális Csipkerózsikák várják hercegeiket!

„Webmarketing vállalkozás ötletes webes tartalmak kidolgozásához és fejlesztéséhez, folyamatos üzemeltetéséhez keres gyakornokokat. (marketing, bölcsész, humán, programozó, dizájner…) Az ötlet és a megvalósulási terv részben adott! Amit keresünk: A kiválasztott weboldal tartalmának kialakításában való együttműködés, a weboldal működtetése és felügyelete. Amit kínálunk: technikai háttér, a programozás, a folyamatos üzemeltetés és háttér biztosítása, valamint marketing tevékenység. Javadalmazás: A gyakornoki idő és a gyakornoki munka igazolása, – amennyiben a projekt megvalósul. Amennyiben hosszabb távra tervezel webes jelenlétet, munkádért cserébe tulajdonrészt biztosítunk a létrejövő webes tartalomban, – így akár jövendő munkahelyed is biztosított lehet! Jelentkezés és további info e-mailben: netmester (@) netmester.hu . – Netmester Produkció” 

Az érem másik oldala pedig szintén egy próbálkozás. Szeretnénk felmérni, érdemes-e reménykedni együttműködésben szakmai projektek terén, vagy épp azokon a területeken, amelyek a ma diákjai, pályakezdői számára a holnap megbízatásait jelenthetik. Természetes dolog, hogy hazabeszélünk, s webes projektekről, honlap- és portáltervekről beszélünk, amelyeket időhiány miatt nem tudunk megvalósítani, de lehet, hogy végre valakit érdekel… 🙂 Tettre fel!

 

3 hozzászólás to “Kísérlet a javából! Ötletember kerestetik!”

 1. admin szerint:

  … Hogy miért így keresünk segítőket?

  Roppant egyszerű. Valóban arra gondultunk az „Ötletember kerestetik!” kapcsán, hogy nézzük át, ezen a mi kis webes piacunkon kinek, mire van szüksége. Mi, mármint a tartalomszolgáltó Netmester Produkció, – vagy internetes „free agency” – számos gyakorlati alkalmazással rendelkezünk, amelyek bizony egy kezdő vállalkozás, vagy egy pályakezdő számára nehezen hozzáférhetőek, akár a tartalom szempontjából, akár a szakmai ismeret hiányában. Ezek nélkül pedig saját projektek nehezen kivitelezhetők.

  Viszont egészen biztos, hogy a diplomázó korosztály, – vagy azok között akadnak olyanok, akik épp állást és hasznos munkát keresnek, és szívesen működnének együtt webes projektjeink gyakorlati megvalósításában, és segítségünkre lennének a tartalmak összeállításában, kidolgozásában. Ez viszont számunkra hasznos tevékenység, így nyitottak vagyunk e területen is együttműködésre.

 2. admin szerint:

  És mégis forog a Föld! Hurrá!

  Igaz jó pár nap telt el a hirdetések feladása óta, de most rögtön 2 érdeklődő is jelentkezett a gyakornoki munkákra. Mégsincs veszve minden?! Elképzelhető, hogy akad még olyan bátor jelentkező, akivel/akikkel közösen eredményes webes és webmarketing projektek kivitelezhetőek?

  Hát, meglátjuk! – A fejleményekről beszámolunk!

 3. […] napja Ötletmeber kerestetik! című írásunkban tettük közre felhívásunkat, hogy alvó domainjeink és projektjeink […]

Szólj hozzá!

preload preload preload